Soolane kaerapuder

Sellisel moel armastab hommikust kaerahelbeputru süüa USA näitlejatar Cameron Diaz.

Kogus
ühele
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Hommikusöök
Lisategevused

Koostisosad

Puder:

1 dl peenikest kaeratangu

1.5 dl vett

1.5 dl kanapuljongit

Roheline:

1 porru

1 hakitud šalottsibul

2 sl võid

4 peotäit spinatilehti

Valmistamine

Kuumuta potis vesi ja kanapuljong keemiseni. Lisa kaeratangud ja näpuotsaga soola. Sega läbi, siis alanda kuumust ja hauta tasasel tulel 20-25 minutit, kuni puder on valmis. Sega aeg-ajalt, et puder põhja ei kõrbeks. 

Sulata väikeses potis või. Lisa viilutatud porru ja sibul ning prae tasasel tulel, kuni sibul on kenasti karamelliseerunud. Lisa spinatilehed ning kuumuta veel 2 minutit. 

Tõsta kaerapuder kaussi, peale hautatud aedviljad. Nirista peale veidi ponzu-kastet. 

Allikas: Oprah.com

LISA KOMMENTAAR