Kiiresti valmiv ja lihtne roog meeldib mereannisõpradele.
500 g spagette vm makarone
1 sl oliiviõli
1 hakitud küüslauguküüs
2 dl 35% rõõska koort
suur kimp värsket basiilikut
näpuotsaga tšillihelbeid
maitse järgi soola
400 g kooritud keedetud krevette
Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees al dente.
Samal ajal kuumuta pannil õli, lisa hakitud küüslauk ja kuumuta tasasel tulel pidevalt segades läbi.
Lisa rõõsk koor ning tükkideks rebitud basiilik, kuumuta keskmisel kuumusel paar minutit.
Lisa kooritud krevetid, sega läbi ja tõsta pott tulelt. Maitsesta kaste soola ja pipraga, soovi korral lisa tšillihelbeid.
Sega juurde nõrutatud makaronid ja serveeri kohe.
Pildi tegi LEOOLA.
Olin tulemusega rahul. :)
Makaronid kreveti-koorekastmes
Kiiresti valmiv ja lihtne roog meeldib mereannisõpradele.