Kiivisorbett

Soomlaste algretseptis oli kasutatud crème fraîche'i. Kuna seda Eestis saada ei ole, siis sobib asendamiseks ka väherasvane hapukoor või jogurt.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Sügavkülmutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

8 tk kiivit

4 dl crème fraîche'i või hapukoort või jogurtit

suhkrut

sidrunit (mahla)

Valmistamine

Koori kiivid ja sega koos hapukoore või jogurti, suhkru ja sidrunimahlaga ühtlaseks (köögikombainis või kannmikseris).
Pane segu sügavkülma ja lase jäätuda. Sega aeg-ajalt.
Serveeri külmades magustoidupokaalides.

Mugandatud Soome retsept (Kiwisorbetti, nõuti creme fraiche'i). Juuresoleva foto saatis kasutaja GEGEGERDA, kes tegi jäätise jogurtiga.
LISA KOMMENTAAR