Maapirnisupp trühvliõliga

Mahedamaitselisele maapirnipüreesupile niristatakse serveerimisel peale tugevamaitselist trühvliõli. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

600 g maapirne

2 suurt muredat kartulit

1 l kana- või vasikapuljongit

meresoola ja musta pipart

4 tl trühvliõli

Valmistamine

Pese maapirnid hoolega, vajadusel koori. Koori kartul. Tükelda. Pane tükeldatud köögiviljad potti, lisa puljong. Kuumuta keemiseni ja keeda siis tasasel tulel 20 minutit, kuni köögiviljad on pehmed. Püreesta supp saumiksriga või kannmikseris.

Maitsesta supp soola-pipraga, kuumuta uuesti läbi. Jaota taldrikutesse, nirista igale portsjonile umbes teelusikatäis trühvliõli ja serveeri. 

Loe veel:

Allikas: Taanlaste co-op

LISA KOMMENTAAR