Parmesanised suvikõrvitsaviilud

Ahjus küpsetatud ja kergelt krõbedad suvikõrvitsaviilud sobivad hästi niisama näksimiseks kui ka mõne liha või kala kõrvale. 

Ülekasvanud kabatšokki pole selle roa jaoks mõtet võtta, see ei küpse eales krõbedaks, nii et vali ikka saledamad rullkõrvitsad.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

saledamat rullkõrvitsat

külmpressitud oliiviõli

riivitud Parmesani juustu

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõika suvikõrvits umbes 5 mm paksusteks viiludeks. Laota ahjupannile, pintselda kergelt oliiviõliga. Puista julgelt peale riivitud juustu, maitsesta kergelt soola-pipraga.

Küpseta 220-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni suvikõrvitsaviilud on kuldpruunid. 

Serveeri kohe. 

LISA KOMMENTAAR

ups
postitatud 15.09.2013 10:28

Mõnusad! Punase veini kõrvale ideaalsed!

Merle T @ FB
postitatud 15.08.2014 19:54

Ülimaitsvad!

Ene M @ FB
postitatud 15.08.2014 19:54

Kohe kui retsepti nägin, tormasin kööki. Tegin, ja mees kes ei armasta suvikõrvitsat kiitis väga. Tuleb vist peenralt uus suvikõrvits tuua ja veel teha ;)

Tiiu L @ FB
postitatud 15.08.2014 19:55

Aitäh,see ka minu lemmik :)

Mart M @ FB
postitatud 15.08.2014 19:55

Muuseas väga maitsvad!

Kirsti Notta @ FB
postitatud 16.08.2014 15:36

Proovisin just praegu, parmesani kodus ohtralt polnud siis panin lisaks ka sinihallitusjuustu. kõik sõid ja kiitsid - isegi aastane titt kes muidu eriti süüa ei soovi. soovitan!

Külvi N @ FB
postitatud 26.07.2015 10:00

Maitsev, kasutasin lisaks parmesanile veel kuivanud kitsejuustu ja goudakoorikuid :)

Anneli
postitatud 07.09.2015 19:31

Väga head! Muidu ma suur fänn ei ole suvikõrvitsal, aga see kiire snäkk on tõesti maitsev.

Hexy
postitatud 29.06.2016 21:52

Supper maitsev! Sõime grillribi lisandiks.

Kadri Tammiste
postitatud 12.07.2016 18:02

Eelmise suve lemmikud ;) Ootame selle aasta saaki :)

Maris Varik
postitatud 24.07.2016 18:31

Tegin eile, kuna parmesani nappis, siis osad sinihallitusjuustuga, kah head :)

Marita Auer-Kankaanpää
postitatud 05.09.2016 20:44

Meeldis väga aga kasutasin tavalist juustu.

Penelope Russak
postitatud 02.08.2017 14:58

Uus lemmiksnäkk! Nii head!

Heleri
postitatud 21.08.2017 09:07

Väga maitsvad ja ülilihtne teha!

Marju Asmer
postitatud 28.07.2023 09:10

On head!

Liina L.
postitatud 07.09.2023 21:13

Nämma!