saledamat rullkõrvitsat
külmpressitud oliiviõli
riivitud Parmesani juustu
soola ja musta pipart
Lõika suvikõrvits umbes 5 mm paksusteks viiludeks. Laota ahjupannile, pintselda kergelt oliiviõliga. Puista julgelt peale riivitud juustu, maitsesta kergelt soola-pipraga.
Küpseta 220-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni suvikõrvitsaviilud on kuldpruunid.
Serveeri kohe.
Mõnusad! Punase veini kõrvale ideaalsed!
Ülimaitsvad!
Kohe kui retsepti nägin, tormasin kööki. Tegin, ja mees kes ei armasta suvikõrvitsat kiitis väga. Tuleb vist peenralt uus suvikõrvits tuua ja veel teha ;)
Aitäh,see ka minu lemmik :)
Muuseas väga maitsvad!
Proovisin just praegu, parmesani kodus ohtralt polnud siis panin lisaks ka sinihallitusjuustu. kõik sõid ja kiitsid - isegi aastane titt kes muidu eriti süüa ei soovi. soovitan!
Maitsev, kasutasin lisaks parmesanile veel kuivanud kitsejuustu ja goudakoorikuid :)
Väga head! Muidu ma suur fänn ei ole suvikõrvitsal, aga see kiire snäkk on tõesti maitsev.
Supper maitsev! Sõime grillribi lisandiks.
Eelmise suve lemmikud ;) Ootame selle aasta saaki :)
Tegin eile, kuna parmesani nappis, siis osad sinihallitusjuustuga, kah head :)
Meeldis väga aga kasutasin tavalist juustu.
Uus lemmiksnäkk! Nii head!
Väga maitsvad ja ülilihtne teha!
On head!
Nämma!
Parmesanised suvikõrvitsaviilud
Ahjus küpsetatud ja kergelt krõbedad suvikõrvitsaviilud sobivad hästi niisama näksimiseks kui ka mõne liha või kala kõrvale.
Ülekasvanud kabatšokki pole selle roa jaoks mõtet võtta, see ei küpse eales krõbedaks, nii et vali ikka saledamad rullkõrvitsad.