Marineeritud aedviljad 'Pickles'

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

200 g puhastatud aedvilju (tippsibulad, minimais, kurk, tomatid, lillkapsas)

soola

Marinaad:

1 dl vett

1 dl veiniäädikat

50 g suhkrut

0.5 tl soola

2 tk tervet tšillikauna

5 tera musta pipart

1 tk loorberilehte

safranit soovi korral

Valmistamine

Lõika köögiviljad väiksemateks tükkideks.
Keeda marinaad, lisa tükeldatud köögiviljad.
Lase uuesti keema tõusta, keeda 1 minut.
Tõsta köögiviljad marinaadist välja ja pane puhastatud purkidesse.
Aja marinaad uuesti keema ja vala köögiviljadele, nii et need oleksid täiesti kaetud.
Sulge purgid kohe. Hoia vähemalt paar nädalat jahedas.
LISA KOMMENTAAR