Näpi ciabatta või Gruusia leiva sisu ahjuplaadile ja küpseta 200-kraadises ahjus kergelt krõbedaks.
Sega toasoe või kukeseenejahu, hakitud küüslaugu, soola ja pipraga.
Murra sparglitelt ära tugev varreosa ja koori alumine osa soovi korral. Pane sparglid ahjuplaadile ja määri neile kukeseenevõi. Küpseta 200-kraadises ahjus 8 minutit.
Seerjärel raputa peale ka krõbe saiapuru ja riivitud parmesan, küpseta veel 8 minutit.
Seda rooga tegin aprillis 2013 eetris olnud saates Lusikas (Kanal2, saatejuht Ingrem Raidjõe). Pildid tegid Juta Kübarsepp ja Kristjan Lepp..
Kukeseenemaitsega ahjusparglid krõbeda saiapuruga
Idee lisada kukeseenejahu riivsaiapurule on Lusika saatejuhilt Ingrem Raidjõelt, rooga tegi saates Nami-Nami perenaine Pille Petersoo :)