Hsiu-lingi kastani-seenepirukas

Sellist pirukas valmistas Pillele Edinburghi ülikoolikaaslane Hsiu-ling Kuo (Taiwan).

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

300 g lehttainast

450 g erinevaid seeni

300 g konservitud kastaneid

450 g viilutatud porrut

3 dl 35% rõõska koort

3 hakitud küüslauguküünt

Valmistamine

Prae porru ja küüslauk väheses oliivõlis pehmeks. Lisa seened ja prae, kuni seened on pehmed ja pruunistunud.

Laota 1/2 lehttainast küpsetusplaadile ja küpseta 180-kraadises ahjus 15 minutit. 

Sega seened, nõrutatud kastanid, porru, rõõsk koor ja küüslauk. Vala segu tainale ja laota teine tainapool peale. Küpseta veel 20 minutit.

LISA KOMMENTAAR