Sellist pirukas valmistas Pillele Edinburghi ülikoolikaaslane Hsiu-ling Kuo (Taiwan).
300 g lehttainast
450 g erinevaid seeni
300 g konservitud kastaneid
450 g viilutatud porrut
3 dl 35% rõõska koort
3 hakitud küüslauguküünt
Prae porru ja küüslauk väheses oliivõlis pehmeks. Lisa seened ja prae, kuni seened on pehmed ja pruunistunud.
Laota 1/2 lehttainast küpsetusplaadile ja küpseta 180-kraadises ahjus 15 minutit.
Sega seened, nõrutatud kastanid, porru, rõõsk koor ja küüslauk. Vala segu tainale ja laota teine tainapool peale. Küpseta veel 20 minutit.
Hsiu-lingi kastani-seenepirukas
Sellist pirukas valmistas Pillele Edinburghi ülikoolikaaslane Hsiu-ling Kuo (Taiwan).