Maguskartulid harissaga

Ahjus küpsetatud vürtsikad maguskartuli- ehk bataadisektorid.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

2 keskmise suurusega maguskartulit e. bataati

2 sl harissa-pastat

1 tl vürtsköömneid

paar lusikatäit oliiviõli

meresoolahelbeid

Valmistamine

Koori maguskartulid, lõika sektoriteks. 

Sega kausis harissa ja uhmris kergelt peenestatud vürtsköömned ning oliiviõli. Lisa maguskartulisektorid ja sega kergelt läbi.

Laota ahjupannile ning küpseta 200-kraadises ahjus umbes 20 minutit, kuni maguskartulid on kenasti küpsenud ja servadest pruunistunud. 

Puista peale soolahelbeid ja serveeri. 

LISA KOMMENTAAR