Väga mõnus salat punasest peakapsast. Kadakamarjad annavad roale väga omapärase meki! Algretseptis oli maitseks lisatud likööri "Vana Tallinn", minul õnnestus proovida meega varianti.
Lõika kapsapea neljaks, seejärel peenikesteks ribadeks. Pane kapsaribad suuremasse kaussi, tambi kergelt läbi, kuni hakkab eralduma mahla.
Sega juurde tambitud pohlad/jõhvikad, uhmris peenestatud kadakamarjad, oliiviõli, sool ja mesi või liköör. Sega salat korralikult läbi ja pane paariks tunniks külmkappi maitsestuma.
Enne serveerimist sega salat uuesti läbi, puista peale veidi hakitud sidrunmelissi või riivitud sidrunikoort.
Nipid ja soovitused:
Veganliku versiooni jaoks kasuta mee asemel likööri või suhkrut.
Punase kapsa salat kadakamarjadega
Väga mõnus salat punasest peakapsast. Kadakamarjad annavad roale väga omapärase meki! Algretseptis oli maitseks lisatud likööri "Vana Tallinn", minul õnnestus proovida meega varianti.