Steigid: Kuumuta suur paksupõhjaline praepann hästi tuliseks. Maitsesta lihalõigud soola-pipraga. Pane pannile veidi õli. Aseta lihalõigud pannile ja prae umbes 2 minutit, siis pööra ringi ja küpseta veel 2 minutit (medium-rare).
Võta lihalõigud pannilt ja soojale pane taldrikule ootama.
Kaste: kalla Worcesteri kaste pannile, keeda tugeval kuumusel kokku ehk redutseeri poole võrra. Lisa rõõsk koor, kuumuta keemiseni. (Soovi korral lisa pool kanapuljongikuubikut). Lase kastmel podiseda ja veidi pakseneda, siis lisa pipraterad.
Pane lihalõigud uuesti pannile, kuumuta läbi ja serveeri.
Marco Pierre White'i retsept on ühtlasi Knorri reklaamretsept - algretseptis hõõruti pool puljongikuubikust oliiviõliga pastaks ja määriti soola-pipra asemel lihalõikudele.
Piprasteik Worcesteri kastmega
Briti koka Marco Pierre White'i idee põhjal valmistatud veiselõik piprase koorekastmega ehk steak au poivre, aga mugandatud.