Haki peekon väiksemateks tükkideks. Lõika suvikõrvits pikuti neljaks ning seejärel umbes 5 mm paksusteks viiludeks. Haki küüslauk peeneks.
Kuumuta suur praepann, lisa peekon ja prae kuldseks. (Kui LIIGA palju rasva eraldub, siis võid osa ära kallata). Lisa pannile küüslauk ja suvikõrvits ning prae paar minutit.
Lisa purustatud tomatid, maitsesta soola-pipraga ning lase kastmel tasakesi 6-7 minutit podiseda.
Pane makaronid soolaga maitsestatud vette keema ning keeda vastavalt pakendi juhistele al dente. Nõruta hoolega, sega pannil oleva kastme hulka.
Jaota taldrikutele, peale rebi mõned basiilikulehed ning riivi veidi parmesani. Serveeri kohe.
Makaronid peekoni ja suvikõrvitsaga
Lihtne ja kiirestivalmiv pastaroog, kus makaronidele sekundeerivad tomatid, suitsupeekon ja suvikõrvits.