Kihisev glögijook

... ehk siis vahuveiniga segatud glögi. Nami-Nami soovitab siin kasutada meelepärast Blossa glögi.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
5 minutit
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

400 ml BLOSSA tavalist või alkoholivaba glögi

750 ml pudel (alkoholivaba) vahuveini

Valmistamine

Kalla iga vahuveiniklaasi põhja umbes 50 ml glögi.

Kalla peale hästi jahutatud vahuvein. Serveeri kohe.

Nipid ja soovitused:

  • Maitseb ühtviisi hästi nii alkoholivaba kui ka tavalise Blossa glögiga ja nii alkoholivaba kui ka tavalise vahuveiniga. 

Retsept ilmus ka ajakirjas JÕULUD 2025, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 20.12.2023 13:19

Olen teinud seda nii Vana Tallinna glögi ja Proseccoga kui ka nt Blossa alkoholivaba glögi ja alkoholivaba Mionettoga ja mõlemat pidi on väga hea.

Pille
postitatud 01.11.2025 09:23

Siin Vana Tallinna glögiga versioon 2019. aasta detsembrist: