... ehk siis vahuveiniga segatud glögi. Nami-Nami soovitab siin kasutada meelepärast Blossa glögi.
400 ml BLOSSA tavalist või alkoholivaba glögi
750 ml pudel (alkoholivaba) vahuveini
Kalla iga vahuveiniklaasi põhja umbes 50 ml glögi.
Kalla peale hästi jahutatud vahuvein. Serveeri kohe.
Retsept ilmus ka ajakirjas JÕULUD 2025, pildi tegi Juta Kübarsepp.
Olen teinud seda nii Vana Tallinna glögi ja Proseccoga kui ka nt Blossa alkoholivaba glögi ja alkoholivaba Mionettoga ja mõlemat pidi on väga hea.
Siin Vana Tallinna glögiga versioon 2019. aasta detsembrist:
Kihisev glögijook
... ehk siis vahuveiniga segatud glögi. Nami-Nami soovitab siin kasutada meelepärast Blossa glögi.