Lihtne marjadessert, millele puistatakse peale suhkrus karamellistatud kookoshelbeid. Fotol olev dessert on tehtud kultuurmustikatega, sellest ka veidi lahjem värv.
Pane mustikad kaussi ja suru puulusika või pudrunuiaga katki. Sega juurde mascarpone, tuhksuhkur ja kardemon. Viimasena lisa õrnalt vahustatud rõõsk koor.
Võimaluse korral pane magustoit paariks tunniks või isegi kuni järgmise päevani külmkappi.
Kuumuta väikesel pannil suhkru sulamiseni, siis sega juurde kookoshelbed ning kuumuta segades paar minutit, kuni kookoshelbed on kergelt kuldsed. Võta pann tulelt ning tõsta kookoshelbed kohe taldrikule jahtuma.
Jaota magustoit magustoidupokaalidesse, puista peale kookoshelbekrõbuskeid ja serveeri.
Mascarpone-mustikakreem krõbeda kookosega
Lihtne marjadessert, millele puistatakse peale suhkrus karamellistatud kookoshelbeid. Fotol olev dessert on tehtud kultuurmustikatega, sellest ka veidi lahjem värv.