Krõbesaiad anšoovisevõi ja krõmpsuvate redistega

Crostini-suupiste, kus teineteist täiendavad soolane anšoovisevõi ja krõmpsuvad-mahlased kevadised redised

Kogus
u 20 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

1 baguette või ciabatta

Anšoovisevõi:

100 g pehmet toasooja võid

2-3 anšoovisefileed õlis

2 sl hakitud värsket murulauku

meresoolahelbeid

Peale:

redist

murulauku

Valmistamine

Lõika pikk sai või ciabatta õhukesteks viiludeks. Laota ahjuplaadile ning rösti 200-kraadises ahjus u 10 minutit, saiaviile korra pöörates, kuni need on servadest kergelt kuldsed. Lase jahtuda.
Anšoovisevõi jaoks haki anšoovisefileed hästi peeneks. Haki murulauk. Sega anšoovis ja murulauk pehme või hulka, lisa maitseks veel veidi meresoolahelbeid.
Määri anšoovisevõi saiaviiludele, kaunista õhukeste rediseviilude ja hakitud murulauguga.

Retsept on mugandatud USA ajakirjast Bon Appétit (April 2011, Sliced Baguette with Radishes and Anchovy Butter)

LISA KOMMENTAAR

Helsa
postitatud 16.06.2012 09:49

Mõnus kevadine suupiste! Lisasin paar anšoovist lisaks, sest soovisin tugevamat kalamaitset. Muidu üsna kibedad redised leidsid saia kalavõi näol muheda kaaslase.