Kreemjas polenta

Selle maisimannapudru teeb eriti pehmeks ja kreemjaks lisatud toorjuust. Sobib nii kanaliha, kala, veiseliha kui ka nt krevettide lisandiks või siis omaette roana serveerimiseks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 l vett

1 tl soola

2.5 dl kiirkeedu- maisimannat

2 sl võid

100 g toorjuustu

4 sl riivitud parmesani

Valmistamine

Kuumuta vesi ja 1 tl soola keemiseni. Sõrista juurde maisimanna, putru hoolega vispliga segades. Kuumuta segades umbes 2 minutit või kuni polenta paksenema hakkab. Alanda kuumust.
Klopi juurde või, toorjuust ja riivitud parmesan ning kuumuta segades veel umbes 3 minutit, kuni polenta on küps.
Serveeri.

LISA KOMMENTAAR