Imelihtne suitsulõhepasta e. koorene lõhepasta

Väheste komponentidega pastaroog.

Kogus
kolmele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

250 g makarone

100-150 g toasooja toorjuustu

sörts 35% rõõska koort

100 g hakitud külmsuitsulõhet

musta pipart

Valmistamine

Keeda makaronid või spagetid vastavalt pakendi juhistele al dente. Tõsta paar kulbitäit pastakeeduvett kõrvale (nt tassi sisse), nõruta makaronid ja pane potti tagasi.

Pane pott uuesti tasasele tulele. Lisa toasoe toorjuustu, pastakeeduvesi ning sorts rõõska koort. Sega juurde peeneks hakitud külmsuitsulõhe. Sega, kuni toorjuust on sulanud ja potis mõnusalt kreemjas pastaroog. 

Jaota taldrikutesse, jahvata pipraveskist veidi pipart peale ja serveeri kohe.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR

Riin
postitatud 17.04.2020 13:20

Nii lihtne ja nii imeline! LOVE IT