Maguskartulivorm sidruni ja parmesaniga

Vormiroog maguskartuli e. bataadiga

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Valmistamine

Koori maguskartulid ja lõika umbes 2 cm kuubikuteks. Pane võitatud ahjuvormi.

Sega juurde riivitud sidrunikoor, parmesan ja hakitud küüslauk, maitsesta soola-pipraga. Kalla peale rõõsk koor.

Küpseta 175-kraadises ahjus 25-30 minutit, kuni kartulid on pehmed.

Loe veel:

Retsept on Eesti juurtega rootslanna Anne toidublogist (Lemon & Parmesan & sweet potato gratin). Pildi tegi Nami-Nami peatoimetaja Pille Petersoo.

LISA KOMMENTAAR

ChicaB
postitatud 14.12.2010 16:03

Sidrunikoore asemel pressisin sidrunimahla ja lisasin selle. Ja väga he söök tuli!