India küpsis Tikhat Shankarpali

Küpsistele annab maitse meil vähetuntud karusköömen ehk ajwain. Sobib hästi diwali-lauale!

Kogus
u 30 küpsist
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

1.25 dl nisujahu

0.5 tl karusköömneid (ajwain)

0.25 tl kollajuurt ehk kurkumit

0.25 tl tšillipulbrit

soola

1 tl õli

vett

Praadimiseks:

õli

Valmistamine

Sega kõik komponendid ühtlaseks sitkeks tainaks. Keera toidukilesse ja lase pool tundi jahedas taheneda.
Rulli tainas kergelt jahusel laual õhukeseks ja lõika ruutudeks või rombideks.

Kuumuta potis õli. Prae tainatükid õlis kuldseks. Lase enne serveerimist köögipaberil nõrguda.

* Karusköömne asemel võid kasutada ka vürtsköömneid.

Retsept on Swad of India toidublogist, tillukeste mugandustega.
LISA KOMMENTAAR