Kihiline kirsimaius

Magusa ja laheda maiuse võid valmistada, kasutades mis tahes meelepärast kompotti ja moosi.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

8-10 tk šokolaadiga küpsiseid (nt Selga)

300 g toorjuustu

300 g maitsestamata jogurtit

6 sl suhkrut

2 tl vanillisuhkrut

1.5 dl kirsimoosi

680 g purk konservitud kirsse

Valmistamine

Purusta küpsised, jaga kuue pokaali või ühe suurema kausi põhja.
Hõõru toorjuust pehmeks ja kreemjaks, sega hulka jogurt, suhkur ja vanillisuhkur. Tõsta mass küpsistele.
Määri ühtlaselt peale kirsimoos ja tõsta sellele nõrutatud marjad.
Pane magustoit vähemalt 2 tunniks külmkappi.

Retsept ilmus ajalehes Postimees Arter 8.5.2010 (võetud raamatust "Tõeliselt nutika perenaise kokaraamat")
LISA KOMMENTAAR