Rossini (kokteil)

Kihisev suvine vahuveinikokteil. Kui Bellini on Prosecco ja virsikupüreega, siis Rossini on maasikapüreega, Puccini koos mandariinimahlaga, Mimosa apelsinimahlaga ja Tintoretto granaatõunamahlaga :)

 Nime sai kokteil kuulsa Itaalia helilooja, Gioacchino Rossini (1792-1868) järgi.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

1 pudel külma Prosecco vahuveini

500 g küpseid maasikaid

2 sl suhkrut

1 tl vanillisuhkrut või värskelt pressitud 1 sidrunimahla

Valmistamine

Püreesta maasikad suhkrutega. Vala kannu või vahuveiniklaasidesse (soovi korral läbi sõela).

Pikenda jääkülma prosecco'ga, soovi korral kaunista maasikaviiluga. Naudi!

Pilti tegi KÄTRIN.

LISA KOMMENTAAR