Krõbedad sardiinid sidruni ja mündiga

Donna Hay retsept. Kasuta roogitud sardiine.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 kg roogitud sardiine

4 sl külmpressitud oliiviõli

3 purustatud küüslauguküünt

1 sl hakitud värsket münti

meresoola

purustatud musta pipart

Paneerimiseks:

150 g nisujahu

Praadimiseks:

oliiviõli

Serveerimiseks:

sektoriteks lõigatud sidrunit

Valmistamine

Pane roogitud sardiinid, sidrunikoor, oliiviõli, hakitud küüslauk, münt, sool ja pipar kaussi ning sega omavahel hoolega. Lase 30 minutit maitsestuda.

Kasta sardiinid jahusse.

Kuumuta suur mittenakkuv praepann tugeval tulel. Lisa 1 cm õli ja prae sardiinid jaokaupa kuldseks ja krõbedaks (arvesta minut aega iga külje kohta).

Serveeri sidrunisektoritega.

Loe veel:

Donna Hay retsept (Crispy Sardines with Lemon and Mint)

LISA KOMMENTAAR