Donna Hay retsept. Kasuta roogitud sardiine.
1 kg roogitud sardiine
4 sl külmpressitud oliiviõli
3 purustatud küüslauguküünt
1 sl hakitud värsket münti
meresoola
purustatud musta pipart
150 g nisujahu
oliiviõli
sektoriteks lõigatud sidrunit
Pane roogitud sardiinid, sidrunikoor, oliiviõli, hakitud küüslauk, münt, sool ja pipar kaussi ning sega omavahel hoolega. Lase 30 minutit maitsestuda.
Kasta sardiinid jahusse.
Kuumuta suur mittenakkuv praepann tugeval tulel. Lisa 1 cm õli ja prae sardiinid jaokaupa kuldseks ja krõbedaks (arvesta minut aega iga külje kohta).
Serveeri sidrunisektoritega.
Donna Hay retsept (Crispy Sardines with Lemon and Mint)
Krõbedad sardiinid sidruni ja mündiga
Donna Hay retsept. Kasuta roogitud sardiine.