Banaanid mascarpone ja magusa kastmega

Magus dessert banaani, mascarpone toorjuustu ning šokolaadikastme ja karamellikastmega.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

250 g mascarpone toorjuustu

1 sl tuhksuhkrut

1.5 tl vanilliekstrakti

8 banaani

100 g hakitud pekanipähkleid

5 dl karamellkastet

5 dl šokolaadikastet

Valmistamine

Valmista esmalt mascarponekreem. Sega toasoe mascarpone, tuhksuhkur ja vanilliekstrakt ühtlaseks. 

Koori banaanid ja lõika pikuti pooleks. Tõsta ühele banaanipoolikule mascarpone-kreemi, siis kata teise banaanipoolikuga. Nirista peale karamelli- ja šokolaadikastet.

Puista peale hakitud pähklid ja serveeri kohe.

Retsept on mugandatud Iiri ajakirjast EasyFood (April 2007, Bananas with vanilla mascarpone and chocolate and toffee sauce), pildi tegi COUSINELLA.

LISA KOMMENTAAR

cousinella
postitatud 05.04.2011 09:41

Küpsetatud banaanidega võiks ka proovida!