Vürtsikad paneer-vardad

Vürtsikas india juust paneer sobib nii vegetaarseks pearoaks kui ka lisandiks muude toitude kõrvale. Valmista vahetult enne serveerimist.

Kogus
12 tk
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
15 minutit + maitsestumine
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

450 g kuubikuteks lõigatud India paneer-juustu

1 sl magusat tšillikastet

2 sl hoisin kastet (hiina vürtsikastet)

1 sl sinepiseemneid

1 sl hakitud värsket koriandrit

1 sl õli

Valmistamine

Sega paneer-juustukuubikud ülejäänud komponentidega (v.a. õli) ja lase 30 minutit maitsestuda.
Pane puidust või bambusest grillvardad külma vette ligunema.
Lõkka iga varda otsa 4-6 juustutükki. Pintselda grillpanni või suure praepanni pind õliga ning kuumuta suitsemiseni.
Lisa juustuvardad ja küpseta 2-3 minutit, üsna tihti pöörates, kuni paneer-juust on mõnusalt sulanud ja pealt krõbe-kuldne.
Serveeri kohe.

Retsept on Briti ajakirjast "BBC Vegetarian Good Food" (November 1998, Spicy paneer sticks)
LISA KOMMENTAAR