Pulpo a la Gallega

... ehk kaheksajalg Galicia moodi, mille valmistamiseks läheb vaja keedetud kaheksajala kombitsaid.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

keedetud kaheksajalga

keedetud kartulit

suitsupaprikat

meresoola helbeid

külmpressitud oliiviõli

Valmistamine

Lõika keedetud kombitsad viiludeks, laota keedukartuliviiludele. Puista peale pimentóni e. suitsupaprikapulbrit ja meresoolahelbeid, nirista üle oliiviõliga.

Sõbranna Ximena retsept (Lobstersquad toidublogi), tema Madriidi korteris on tehtud ka juuresolevad fotod. Avafoto: Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 19.01.2023 13:15

Meile maitses.