Kannelloonid valge kala ja spargelkapsaga

Valge kala ja spargelkapsa e. brokoliga täidetud, rõõsa koorega üle valatud ja ahjus küpsetatud pastatorud.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

300 g valget kalafileed

300 g külmutatud aedvilju - nt

spargelkapsast ja

porgandit

70 g võid

3 tl tilliga maitseainesegu kalale

16 cannelloni pastatoru

2 dl 10% rõõska koort

vett

2 tl soola

Vegeta maitseainesegu

Valmistamine

Hauta spargelkapsaõisikud ja porgand võis, lisa tükeldatud kala. Püreesta segu ja maitsesta kalamaitseaine ja soolaga.

Täida cannellonid ja aseta ahjuvormi. Vala üle kohvikoore ja vee seguga. Cannelloni pastatorud peavad jääma vedeliku alla! Lisa maitse järgi Vegeta maitseainesegu.

Küpseta 200-kraadises ahjus 30-40 minutit.

Loe veel:

Retsept pärineb 2008 a Selveri kalendrist. Pildi tegi ZOOZI.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 25.10.2010 10:33

Meie perele väga maitseb.Ei ole väga rammus ka:)