Gnocchi salveivõiga

Imelihtne kerge eine Itaalia kartuliklimpidest (gnocchi con burro e salvia.

Kogus
kahele kuni kolmele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g gnocchi'sid (itaalia klimpe)

keetmiseks vett ja soola

Salveivõi:

25 g võid

4-5 lehte värsket salveid

1 sl riivsaia

musta pipart

veidi soola

Valmistamine

Kuumuta potis soolaga maitsestatud vesi keemiseni. Lisa gnocchi-klimbid ning keeda 3-4 minutit (või vastavalt pakendi juhistele), kuni gnocchi pinnale kerkivad.

Samal ajal sulata pannil või, sega juurde riivsai ja hakitud salveilehed. Kuumuta minut aega, maitsesta soolaga ja tõsta kõrvale.

Nõruta valmis gnocchi, sega salveivõiga ning serveeri. Lauale andmisel maitsesta musta pipraga.

Loe veel:

Pildi tegi Juta Kübarsepp. 

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 12.01.2011 13:42

Kerge teha , aga väga maitsev :)