Frititud kalmaarirõngad

Rohkes õlis praetud külmutatud kalmaarirõngad on tüüpiline tapas-suupiste. Võib serveerida nii soojalt kui ka külmalt.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

1 pakk sügavkülmutatud kalmaarirõngaid

4 dl õli praadimiseks

soola ja sidrunipipart

sektoriteks lõigatud sidrunit

Valmistamine

(Loe valmistusjuhendeid pakendil.)

Kuumuta potis õli - sobiv temperatuur on selline, kui saiatükk pruunistub minutiga.
Friti 4-5 kalmaarirõngast korraga, praadides neid umbes 5 minutit, kuni kalmaarirõngad on kuldpruunid ja krõbedad.
Tõsta köögipaberile nõrguma ning prae samal moel ka ülejäänud kalmaarirõngad.
Maitsesta soola ja sidrunipipraga. Serveeri soojalt või külmalt koos küüslaugumajoneesi ning sidrunisektoritega.

Retsept on Soome ajakirjast Ruokamaailma (Friteeratut mustekalarenkaat). Pildi tegi KIRSIKE.

LISA KOMMENTAAR

Kirsike
postitatud 18.04.2010 21:37

meeste lemmikud, õlle kõrvale olevat väga head :)