Vaja läheb:
1 muna
soola
250 ml keefiri
125 g jahu
0,5 tl soodat
1 suurem verivorst
praadimiseks õli
Serveerimiseks
5-6 sl hapukoort
pohlamoosi
Klopi muna soolaga lahti, lisa keefir, jahu ja sooda ning sega ühtlaseks. Kõige viimasena lisa verivorsti sisu (ilma nahata) ja sega taigen ühtlaseks. Kuumuta pann ning prae koogid mõlemalt poolt kuldseks. Serveeri hapukoorevahu ja pohlamoosiga.
Hapukoorevahu jaoks vahusta hapukoort miksriga täiskiirusel näpuotsatäie soolaga vähemalt 20 minutit.
Loomulikult võib serveerimisel kasutada ka lihtsalt vahustamata hapukoort.
Pannkooke peaks praadima kohe peale taigna valmistamist, sest sooda ja keefir reageerivad omavahel, siis kerkivad nad ilusti kohevaks.