Vaja läheb selleks 400g pärmi-lehhtainast.
Küpseta ahjus 4 lehte kuldpruuniks.
Jahuta maha.
Täidiseks võta 150g puhastatud suitsu ahvenat, 185 g Merevaiku ja 50 g võid. Hõõru kõik kenasti kreemiks.
Teiseks täidiseks on sibulamoos.
Selleks läheb vsja 400g punast sibulat, 50g pruuni duhkrut,1 spl tšillikastet, 0,5 dl õli, 1 tl meresoola ,1 õun ja 0,5 dl punast veini. Keeda see kõik tasasel tulel pehmeks. Purusta saumiksriga peeneks.
Nüüd pane tort kokku. Lehttaigna edimesele lehele pane moos. Teiseks täidiseks on merevaigu-kalakreem. Pealmiseks kihiks ka kreem. Kaunista maitserohelise ja tomatiga.
Lase seista kûlmkapis ûle öö.
HEAD ISU!