Ulle1975

Postitusi: 1

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2009-02-15 15:13:22
I. 3-KIHILINE ELA NISUSAIA VÕILEIVATORT. 4le. inimesele kõva kõhutäis. 1 ela 100% täistera nisusai 1 pakk hapukoort (500gr.) purk HELLMANNS LIGHT majoneesi 100gr. maksapasteeti 3 keedetud muna 200gr. juustu soola, pipart, küüslauku 2 puljongikuubikut (kana) - 1 kuubik 200gr. kuumale veele saiatükid lõigata neljakandiliseks asetada alusele 4-tükki kihis lusikaga tõsta puljong siatükkidele 1. kattekiht - 3 keedumuna (vajutada kahvliga peeneks). Lisada hapukoor, majonees, soola, pipart maitse järgi. Segada pärast tiheda konsistensiga mass. 2.kattekiht - maksapasteedile lisada hapukoort, majoneesi kuni määrimiseks paras konsistents. 3.kattekiht - juust, küüslauk riivida. Lisada hapukoor, majonees. Garneerida. II. ELA NISUSAIA KATTEKS ÕUNAKREEM. Õunad puhastada, köögikombainis peenestada. Lisada hapukoor, sidruni mahl. Maitse järgi kas veidi suhkrut või soola. Köögikombainis vahustada.