Pasteet

Postitusi: 5

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2009-03-31 13:48:02
Andke palun teada, kus või kes müüks karuputke juurikat! Oleksin väga tänulik!
2008-10-30 19:33:41
Suitsused hapukapsad Kes restos seda söönud, need väidavad, et viivat keele alla. Oskab keegi nõu anda, kuidas seda rooga teha?
2008-09-23 13:05:07
Hexy:
Pasteet:
Hexy:
minul on selline retsept küll, eesti naise mingis kokandus lisas oli 1 kord, kui soovid võin siia trükkida. mulle see meeldib just sellepärast ei et pea tomateid kuumutama, kuumutatud värk mulle ei istu.
kulla Hexi palun-Palun väga seda retsepti, mul lähevad muidu tomatid hukka.
no ma loodan et sul on veel tomatid alles, pole mõnda aega arvutitaha saanud :( retsept siin.... 1kg tomateid 200-400gr sibulaid 1-1,5sl jämedat soola 2,5dl suhkrut 10 tera musta pipart 5 tera nelki 1-1,5 tl jahvatatud paprikat natuke cayenne'i pipart 2-4sl 30% äädikat lõika tomatid ja sibulad parajateks tükkideks. lisa maitseained. lase tund aega seista. sega veelkord läbi. salat on valmis, kui suhkur ja sool on sulanud.
SUURED TÄNUD!
2008-09-17 12:56:04
Hexy:
Pille:
pasteet:
Kuumutamata tomati-sibula hoidis paar aastat tagasi ilmus see retsept Arteris, kahjuks olen aga ära kaotanud. Kas keegi teab midagi analoogset retsepti? oleksin väga tänulik.
Tõstan Pasteedi küsimuse siia tomatiteemasse. Ma päris kuumutamata tomati-sibulahoidise retsepti pakkuda ei oska, aga soovitav väga nn meeste moosi e. tomati-sibulahoidist (vt ka siia).
minul on selline retsept küll, eesti naise mingis kokandus lisas oli 1 kord, kui soovid võin siia trükkida. mulle see meeldib just sellepärast ei et pea tomateid kuumutama, kuumutatud värk mulle ei istu.
kulla Hexi palun-Palun väga seda retsepti, mul lähevad muidu tomatid hukka.
2008-09-16 14:22:57
Pille:
pasteet:
Kuumutamata tomati-sibula hoidis paar aastat tagasi ilmus see retsept Arteris, kahjuks olen aga ära kaotanud. Kas keegi teab midagi analoogset retsepti? oleksin väga tänulik.
Tõstan Pasteedi küsimuse siia tomatiteemasse. Ma päris kuumutamata tomati-sibulahoidise retsepti pakkuda ei oska, aga soovitav väga nn meeste moosi e. tomati-sibulahoidist (vt ka siia).
seda olen ka ise aastaid teinud, aga mäletan, et kuumutamata variant pidi 24 tundi jahedas seisma, siis purki ja külmkappi.Igatahes jube hea oli: sibul oli krõmps ja tomatitükid jäid terveks. mai kuus oli veel hea süüa. Äkki keegi siiski teab midagi sellist