Postitusi: 5
Tiitel: Kokaõpilane
2009-03-31 13:48:02 |
Andke palun teada, kus või kes müüks karuputke juurikat! Oleksin väga tänulik! |
2008-10-30 19:33:41 |
Suitsused hapukapsad Kes restos seda söönud, need väidavad, et viivat keele alla. Oskab keegi nõu anda, kuidas seda rooga teha? |
2008-09-23 13:05:07 |
Hexy:
SUURED TÄNUD!Pasteet:
no ma loodan et sul on veel tomatid alles, pole mõnda aega arvutitaha saanud :(
retsept siin....
1kg tomateid
200-400gr sibulaid
1-1,5sl jämedat soola
2,5dl suhkrut
10 tera musta pipart
5 tera nelki
1-1,5 tl jahvatatud paprikat
natuke cayenne'i pipart
2-4sl 30% äädikat
lõika tomatid ja sibulad parajateks tükkideks. lisa maitseained. lase tund aega seista. sega veelkord läbi. salat on valmis, kui suhkur ja sool on sulanud.Hexy:
kulla Hexi palun-Palun väga seda retsepti, mul lähevad muidu tomatid hukka.minul on selline retsept küll, eesti naise mingis kokandus lisas oli 1 kord, kui soovid võin siia trükkida. mulle see meeldib just sellepärast ei et pea tomateid kuumutama, kuumutatud värk mulle ei istu. |
2008-09-17 12:56:04 |
Hexy:
kulla Hexi palun-Palun väga seda retsepti, mul lähevad muidu tomatid hukka.Pille:
minul on selline retsept küll, eesti naise mingis kokandus lisas oli 1 kord, kui soovid võin siia trükkida. mulle see meeldib just sellepärast ei et pea tomateid kuumutama, kuumutatud värk mulle ei istu.pasteet:
Tõstan Pasteedi küsimuse siia tomatiteemasse. Ma päris kuumutamata tomati-sibulahoidise retsepti pakkuda ei oska, aga soovitav väga nn meeste moosi e. tomati-sibulahoidist (vt ka siia).Kuumutamata tomati-sibula hoidis paar aastat tagasi ilmus see retsept Arteris, kahjuks olen aga ära kaotanud. Kas keegi teab midagi analoogset retsepti? oleksin väga tänulik. |
2008-09-16 14:22:57 |
Pille:
seda olen ka ise aastaid teinud, aga mäletan, et kuumutamata variant pidi 24 tundi jahedas seisma, siis purki ja külmkappi.Igatahes jube hea oli: sibul oli krõmps ja tomatitükid jäid terveks. mai kuus oli veel hea süüa. Äkki keegi siiski teab midagi sellistpasteet:
Tõstan Pasteedi küsimuse siia tomatiteemasse. Ma päris kuumutamata tomati-sibulahoidise retsepti pakkuda ei oska, aga soovitav väga nn meeste moosi e. tomati-sibulahoidist (vt ka siia).Kuumutamata tomati-sibula hoidis paar aastat tagasi ilmus see retsept Arteris, kahjuks olen aga ära kaotanud. Kas keegi teab midagi analoogset retsepti? oleksin väga tänulik. |