Tiitel: Kokaõpilane
2013-04-16 20:42:51 |
Kas mu meil ikka on kohale jõudnud? Nii ootan raamatut, sellest ka kannatamatus... |
2013-03-19 14:44:31 |
Kas keegi on proovinud ise teha Vana-Tallinna kooki? Meile perega jubedalt maitseb. On küll hästi magus, aga no niii hea :) Kui keegi on teinud, siis olen nõuannete eest väga tänulik :) |
2013-03-13 16:38:22 |
Tegin minagi ennast kasutajaks, et aitäh öelda :) Oleme pisipojaga nii hädas, allergik ja atoopik, kasutatavad toiduained saab üles lugeda kahe käe sõrmedel. Sain siit teemast palju kasulikku infot, retseptidest leidsin ka päris mitu toitu, mida teha. Kõigepealt katsetan seda lihtsat banaanijäätist. Poiss on suur banaani sõber, üks väheseid asju, mida sööb isuga ja mida ei pea keelama. Minagi tunnen kõige rohkem puudust erinevatest küpsetistest. Me ei saa süüa isegi leiba, ilma et laps ei kisaks, seega oleme lihtsalt loobunud. Samuti ei ole ma veel harjunud sellise olukorraga, kus toitu tuleb otsida spetspoodidest. Kus müüakse riisi- või tatrapiima? Milline on piimavalguvaba margariin? Kas küpsetuspulber võib ka allergiat tekitada? Kuidas teha lapse toit "huvitavamaks"? (Praegune põhitoit on kartul, brokoli, suvikõrvits, kana - panen potti ja selle leemega siis laps sööb). Kas kartulitärklist võib kasutada toitude paksendajana? Küsimusi on mitusada... Seega jälgin kindlasti seda foorumit siin. Mulle jubedalt meeldib kokata, aga kuna lapse nähes me midagi süüa ei saa/ei taha, siis olen kõigest loobunud. |