Tiitel: Kokaõpilane
2015-02-24 14:05:09 |
VÕISTLUSTÖÖ NR 31 (MAGUS)
Minu tänavused koogikesed on inspireeritud lipuvärvidest ja lumesajust.Lund küll täna eriti enam ei ole, aga ilus mõelda ikkagi lumisest päevast :)
![]() |
2014-02-23 18:38:09 |
VÕISTLUSTÖÖ NR 30
Kamakook
Isamaalise koogi puhul püüan leida võimalikult lihtsalt kättesaadava tooraine, ikka midagi sellist, mida alati kapis olemas on, sest see teebki isamaast isamaa :)
Minu isamaalise koogi põhi on küpsetatud muretaignast, mis on valmistatud kamajahust, kaerakliidest, hapukoorest, margariinist, veidikesest jahust ja suhkrust.
Kreem koogil on vahukoore-hapukoore-kohupiima segust veidikese kamajahu ja suhkruga, lisatud ka želatiini. Koogi sisse on peidetud mõni jõhvikas. Sinised "pilvekesed" on toonitud toiduvärviga. Pääsukesed ja aed ümber tordi on tumedast šokolaadist.
![]() |
2013-02-24 20:03:44 |
[b]VÕISTLUSTÖÖ NR 45 (MAGUS)[/B]
Nii...minu kook/tort tuli siis selline...Amatöörile kohaselt konarlik :) Peaks siis kujutama kas Pika Hermanni torni või Suure Munamäe vaatetorni, et kellele kuidas meeldib mõelda :) Tehtud enamjaolt kodumaisest toorainest (Eestis kasvanud kakaod pole kuskilt saada :P). Pruunis põhjas otsustasin kasutada osaliselt odrajahu, sest on ju oder Eesti suurim ekspordiartikkel ning oma põldudelgi seda kasvamas.
P.S. šokolaadist kujul on kaelas kikilips :)
![]() ![]() |