Postitusi: 2
Tiitel: Kokaõpilane
2014-02-22 00:35:00 |
[B]VÕISTLUSTÖÖ NR 13[/B] Palju õnne sünnipäevaks armas EESTI VABARIIK [B]LEIVA-KAMAJAHU- ja EESTI rahvuslilledega tort[/B] LEIVABISKVIIT 8 muna, 8 spl suhkrut 6 spl suure kuhjaga riivleiba ja 3 spl tärklist. Vahusta munad suhkruga heledaks vahuks segada munavahtu õrnalt riivleiva ja tärklisesegu valada vormi ning ahju. küpsetada 180 kraadi juures, kuni on pealt kuldpruun. Jahutada - soovitavalt üleöö Lõikasin 3 ks kihiks Vahele Kodujuustu-kamakreem 300g kodujuustu (läbi sõela , aga pole kohustuslik, teraline oligi põnev), 250g hapukoort, 65g suhkrut, 200g vahukoort. 30 g kamajahu vahustada vahukoor,lisada kodujuust,suhkur ,hapukoor ja kamajahu, Tordi peal naturaalne martsipan ja lilled suhkrumassist |
2013-02-24 17:20:04 |
[b]VÕISTLUSTÖÖ NR 39 (SOOLANE)[/B] Heeringatort Suutäis soolast isamaa sünnipäevalauale. 1 eesti must leib 2 dl puljongit leiva niisutamiseks 200g heeringafileed 2 keedetud porgandit 2 keedetud peeti 2 marineeritud kurki 1 punane sibul 3 keedetud muna 1 õun hakitud tilli 300 g maitsestamatta jogurtit soola, maitse järgi 3 dl puljongit 15g zelatiini Katteks 200 g toorjuustu 100 g maitsestamatta jogurtit Keeksivorm vooderdada toidukilega Leivaviiludelt lõigata koorikud, niisutada puljongiga ja vooderdada keeksivorm kõik salatiained lõigata väikesteks kuubikuteks, segada kokku. Punapeedi kuubikud panna eraldi kaussi. Sulatada zelatiin puljongis ja segada hapukoorega. Punapeedikuubikutele lisada 5 spl hapukoore -ja zelatiinisegu, ülejäänud segu segada salatiainetesse pool salatist tõsta voodertatud vormi, keskele kiht peedikuubikud ja siis ülejäänud salat. Salati peale niisutatud leivaviilud ja katta toidukilega. Külmkappi ja kui on tardunud, eemaldada vormist, katta toorjuustuseguga ja kaunistada soovi kohaselt |