blindside

Postitusi: 1

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2013-02-03 19:21:52
Kreekapärased lihapallid Vaja läheb: 600g hakkliha (kasutasin ise kodust, kuid sobib ka muu) 1 suur sibul 3 küüslauguküünt 4 spl riivsaia 0,2 l puljongivett 100 g fetajuustu kuubikuid 150 g musti oliive 1 muna Sool, pipar Soovi korral oregaanot või basiilikut Haki sibul ja küüslauk väikesteks tükkideks. Oliivid tee pooleks ja viiluta. Seejärel sega kausis kokku hakkliha, muna, sibul, küüslauk ja oliivid. Sellele lisa puljongivesi, kus sees on riivsai. Lisa sool, pipar ja soovi korral basiilikut või oregaanot. Sega mass kokku. Võta pool palli suurusest kätte ning lisa keskele fetajuustu kuubikud (mina panin 2tk ühele pallile) ning seejärel ülejäänud hakklihamass ning vormi selles pall. Aseta lihapallid ahjuplaadile, mis on kaetud küpsetuspaberiga ning küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30-35 minutit.