Postitusi: 10
Tiitel: Kokaõpilane
2012-02-26 15:08:52 |
Sai kah tehtud isamaaline tordike. Selline lihtsamat sorti. Sisuks hää kodune hele biskviit, mille niisutasin apelsinimahlaga. Kreemiks vahukoor, toorjuust ja sulatatud valge šokolaad. Tordi vahele maitsenüansiks vaarikaid. |
2010-03-02 21:09:01 |
Ma sattusin täna juhuslikult seda vestlusringi siin lugema. Kuigi olen üsna sage Nami-Nami külastaja, siis foorumites pole pikka aega käinud. Kuna juttu oli ka minust, siis sooviksin tänada sõna võtnuid kenade kommentaaride eest :) Ja foorumi vedajale kiidusõnad kuldaväärt foorumi vedamise eest. Olen siit saanud väga häid ideid. Uljaid kokandusavastusi soovides, Kadri/ Õhtusöök Viiele :) |
2008-08-02 16:37:26 |
"Maailma parimad magustoidud" Angeelika Kang mul pole varem sellist asja ette tulnud,et üks kokaraamat võib olla ühel ajal nii hea ja samas täielik saast! proovisin sellest raamatust šokolaadimagustoitu teha, no super oli! mõni aeg hiljem otsustasin, et võtan sealt ka Creme Brulee retsepti ja see oli söögiks täiesti kõlbmatu!! vaatasin hiljem siit portaalist retsepte ja ilmselt kas tehti raamatu trükkimisel viga (suhkru kogus oli umbes kümme korda rohkem kui vaja) või pandi sinna kokku retseptid, mida keegi polegi läbi teinud. selliseid uusi asju läbi tehes tavaliselt ma järgin retsepti täpselt ja nii kurjaks ajab kui midagi ei klapi :P. Tekkis tahtmine see Angeelika üles otsida ja öelda talle,et palun tule ja tee nii viletsa retsepti järgi üks Creme Brulee! Kas teile on mu mure tuttav? |
2008-07-02 23:50:57 |
Kas selles Zero piimas on kaseiin sees? |
2008-07-02 23:47:05 |
Kasutan õigeid töövõtteid, enamasti ja seda seepärast, et on lihtsalt selline "kiiks". Eks oma osa ole ka sellel,et vastav amet kunagi omandatud-õpitud. |