Latte

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2008-06-09 10:05:07
Mina tegin eile selle ploomijäätise... Mitte küll konkreetse retsepti järgi, sest ausalt öeldes ei ärata hapukoor jäätises usaldust :D Ja panin konjakit kohe mõnusalt, ploome ka ja muidugi šokolaadi lõpus. Nii hea sai, et anna minna. Nüüd tahan veel ära proovida selel mündi-šokolaadi jäätise,a ga kust saada värsket münti... Pean jahti minema. ;)
2008-06-06 19:15:08
Mina ka proovisin ära. Täitsa tavaline biskviit :D Ausalt öeldes ootasin muud... :D
2008-06-06 10:42:33
Oi jah, nüüd olen ise dilemma ees, mida peale hakata 8 munavalgega, mis jäätisetoest üle jäi... Kookosküpsite retsept oli mul ka kuskil olemas ja need olid küll hirmus head asjad. Aga kuhu ma selle retsepti pistsin? Hmm, nüüd tuulama.
2008-06-06 08:44:04
Ostsin Bomanni oma 499.-, algul vaatasin, et jäätis ei saagi valmis. Tahab ikkagi 55 min ketramist saada, enne kui kahekordistab kogust... Huvitav, kas sai liiga soe mass sisse. Hoidsin küll 20 mi pärast jahutust veel sügavkülmas. Nagu õpetus ette näeb, aga ei midagi. Vaatame, mis välja tuleb. Jäätis on nii mõnus ja tibukollane :D Panin lõpus rosinaid ka sisse, mulle lihtsalt meeldib väga rosinajäätis. Ei tea, kas panna rummi ka... Aga siis ei taha lapsele anda :D Kas need labad peavadki nii aeglaselt seal ringi käima? Lusikaga liigutad ka kiiremini?
2008-06-05 13:06:50
Ootan siin samamoodi Tiina jäätiseretsepte. Sain ka täna omale Bomanni jäätisemasina. Hind 499.-, teeb korraga kuni 1 kg jäätist. Nüüd siis kauss sügavkülmas ja homme hakkaks peale :D