Postitusi: 14
Tiitel: Kokaõpilane
2013-05-15 04:14:15 |
Mõned aastad on möödas, kuid mis on tänapäevane seisukoht? Ennast tõmbab küll talvel külmutatute poole ja kasutan ka, sest maitse on ju pea et sama ja osaliselt ka välimus parem. Ei näe põhjust olla purist, kui ise ühtegi juurvilja ei kasvata nagunii. Seega, on mul mingit põhjust vältida külmutatuid? |
2013-01-19 03:31:37 |
Grillvõileivaid singi ja juustuga. Tuunikala salat muna, kirsstomati ja rohelisega. Peppersacki moonikringel magusaks. Tõesti hea! |
2013-01-01 00:30:11 |
Eile Hellas Hundis lõhesalat, õhtul Pulsi nisuõlu. Täna kanasalat, juustu ja nüüd vahuveini. |
2012-12-30 04:40:37 |
Pille:
Soojad paprika, merevaigu ja singiga leivad. Kohv jahtus ära kiirustamise käigusKirjastus Koolibri jagas mulle lahkesti mõningaid kokaraamatuid - küll ingliskeelseid, aga siiski häid. Jagan need siin lähikuudel foorumis ära. Alustuseks siis kõikide nende vahel, kes aastalõpu eel siin õhtusöögi- ja hommikusöögiteemades sõna võtavad. Avaraamatuks on mahukas-kogukas CULINARIA SPAIN (480 lk!!!! kõvakaaneline): |
2012-12-30 04:35:54 |
Käisid külalised: tegin ahjukaalikaid ja -porgandeid, -kartuleid, verivorste (Grossi poe traditsioonilised :D Täiesti ok). Salat oli lambasalatist, ruccolast, frillice'ist, kirsstomatitest, punasest sibulast, Valio Forte ja küüslaugumajoneesiga. Kõrvitsasalat ununes avamata. Magusaks ema mustsõstraliköör, prosecco ja mustika kohupiimakook |