kokapoiss

Postitusi: 2

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2012-12-10 18:52:47
Kohv mee ja kohvikoorega, 2 röstsaia juustu ja tomatiga.
2012-12-09 13:55:45
Tahaks Teiega jagada ühe suurepärase rosolje retsepti. Tegemine võtab aega aga tulemus on fantastiline. Selle luges raadios ette kunagi aastate eest Aigar Vahemetsa, kes isegi lugedes ei suutnud sülge neelata ja kuulda oli pidevalt neelatamist. See on tõeline pidupäeva rosolje. Suurepärane rosolje 7-8 keedetud kartlit 2-3 marineeritud kurki 1/4 tl riivitud muskaatpähklit 1-2 sl marineeritud kurgi vedelikku 400-500g veise või vasika liha kange sinep 200g marineeritud heeringafileed 1-2 marineeritud sibulat 2 keskmist hapumat õuna 2 keskmist keedetud peeti 1 sl mädarõigast 2 keedetud muna Kaste 200g hapukoort 100g majoneesi till suhkur mädarõigas magusam sinep I kartul hakkida ja peale raputada riivitud muskaatpähkel. Marineeritud kurk hakkida hästi väikesteks tükkideks ja panna kartulitele. Valada peale marineeritud kurgi vedelik ja jätta külmkappi seisma 6 tunniks. II Liha keeta, jahutada ja lõigata viiludeks ning määrida peale sinep ning hakkida väikesteks tükkideks. Valada kartulitele ja lasta seista veel 6 tundi külmkapis. III marineeritud heeringafilee, sibul, õun, peet,muna hakkid ja lisada peale 12 tunni möödumist kartuli,kurgi ja lihale. Lisada ka mädarõigas. Kaste segada ning valada salatile. Kõik segada ja lasta seista vähemalt 12 tundi. See on juba mitmed aastad minu pere ja kõikide külaliste lemmik. Isegi neil, kes varem rosoljet ei söönud, paluvad mul jätkuvalt seda valmistada. Proovige ja te ei kahetse.