sinch

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2012-12-02 14:29:10
aitäh info eest, Pille!
2012-12-01 03:05:05
Trlp:
Sinch, kuidas läinud on:)?
Poja saab alles jõululaupäeval 6. kuuseks. Aega on veel natuke :) Beebi väljaande leidsin üles ja BLW raamat ka olemas nüüd :) Pille, Beebi ajakirja piltidel on Su pojal tore alus taldrikul. Tundub kõvast plastist ja kõrgemate servadega, mitte pehme tavaline taldrikualus. Kust selliseid aluseid leida võib?
2012-11-10 01:54:30
Tere! täna, täiesti juhuslikult, avastasin selle arutelu siin. Olen BLW-st ka varem kuulnud, kuid esimene laps sai siiski püreesid (2nädala pärast saab tütar 2a). Tundus kuidagi õõvastav see kurku tõmbamise oht jne. Eelkõige usun, et minus rääkis hirm teadmatuse ees (sest ma polnud teemast nii väga huvitatud, kui praegu ja ei süüvinud) ja laiskus koristamise :) ees. Üsna pea on teema taas päevakorral, kuna jõululaupäeval saab poja 6-e kuuseks. Nüüd ma aga alla anda ei taha ja uurin ning otsin erinevat infot ja teiste lastevanemate kogemusi BLW kohta. Siin paljukiidetud Beebi väljaanne peaks mul ka olemas olema. Loodan, et kolimisega kaduma ei läinud. Peab otsima hakkama :) vabad hetked kulusid täna terve selle teema läbilugemisele ja ma olen nüüd nii põnevil, et annaks või kohe pojale brokkoli kätte :) aga ta alles 4,5k, seega oleme kannatlikud!