kokk969

Postitusi: 1

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2012-10-29 20:20:28
Kuna foorumi otsing ei ole just kõige pädevam, siis vabandan kui teema on läbi käinud. Trivaalne küsimus on see nii või naa. Kuid karri ei anna maitset. Jah, kuumutada pannil õlis jne jne. Kuid kas oleks täpsemaid juhiseid. Öeldakse nii madalal kui ka normaalsel temperatuuril. Endal vana pliit, seega mingit C´ kraade ei ole mõtet ette lugeda. E. kui madal või normaalne see temperatuur peaks olema, et ei ala ega üle kuumutaks, sest maitse kaob ju ära siis. Ning loogilisem oleks ikka riis siis pannile panna ja ära segada. Peaks nii ju toimima? Või oskab keegi anda nõu, ennekõike selle kuumutamise asja poolt. Mingi hetk on tunda jah head lõhna e. siis peaks valmis olema? Kuid hetkel natuke maitset tunda, enam-vähem sama mis niisama peale raputada ja ära segada. Ning kui palju peaks seda karrit paneme 100g riisi jaoks? Jällegi ei ole vaja mg ette lugeda, vaid u. Teelusika suurusjärgus mingi 1/3 - 1/5 midagi sellist vist?