Marju84

Postitusi: 3

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2012-10-24 18:27:39
Tänud. Margariinide kohutavat nimekirja lugedes otsustain, et nüüdsest ja alati või :P
2012-10-23 14:10:21
1. Kas või võib asendada margariiniga (kui retseptis on kirjas võ/margarin) või vastupidi? 2. Kumb on siis tervislikum? Või või margariin?
2012-10-23 13:40:59
Pille:
Marju84:
Täisteranisujahu või speltajahu. Küsimus ringile: miks nende jahudega kooke valmistades jääb põhi suht kuiv ja ääred kõvad? :( Ahjus on koogi küpsemise ajal veevann.
Marju, kas Sa lihtsalt asendad tavalise nisujahu retseptides täisterajahuga? Või on Sul spetsiaalselt täisteranisujahu ja spelta(täistera?)jahu jaoks välja töödatud retseptid? Kui lihtsalt 1:1 asendada tavaline püülijahu täisterajahuga, siis ei saagi sama tulemust oodata, sest erinevate jahude kerkimisomadused on väga erinevad. Kas speltajahu on peenjahu või täisterajahu?
Katseeksitusmeetodil asendasin jah täisterajahuga. Ei kasutanud ka selliseid retsepte, kus tainas vajaks eelnevalt kerkimist. Eks ma siis tuhlan ringi ja otsin neid retsepte, kus on täisterajahu sisse pandud :P Spelta on täisterajahu.