Postitusi: 3
Tiitel: Kokaõpilane
2012-10-24 18:27:39 |
Tänud. Margariinide kohutavat nimekirja lugedes otsustain, et nüüdsest ja alati või :P |
2012-10-23 14:10:21 |
1. Kas või võib asendada margariiniga (kui retseptis on kirjas võ/margarin) või vastupidi? 2. Kumb on siis tervislikum? Või või margariin? |
2012-10-23 13:40:59 |
Pille: Katseeksitusmeetodil asendasin jah täisterajahuga. Ei kasutanud ka selliseid retsepte, kus tainas vajaks eelnevalt kerkimist. Eks ma siis tuhlan ringi ja otsin neid retsepte, kus on täisterajahu sisse pandud :P
Spelta on täisterajahu.Marju84:
Marju, kas Sa lihtsalt asendad tavalise nisujahu retseptides täisterajahuga? Või on Sul spetsiaalselt täisteranisujahu ja spelta(täistera?)jahu jaoks välja töödatud retseptid?
Kui lihtsalt 1:1 asendada tavaline püülijahu täisterajahuga, siis ei saagi sama tulemust oodata, sest erinevate jahude kerkimisomadused on väga erinevad.
Kas speltajahu on peenjahu või täisterajahu?Täisteranisujahu või speltajahu. Küsimus ringile: miks nende jahudega kooke valmistades jääb põhi suht kuiv ja ääred kõvad? :( Ahjus on koogi küpsemise ajal veevann. |