Sakunne

Postitusi: 1

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2012-08-07 18:58:33
Pannkoogid/Kotletid: - 100 ml tatratangu hautada nõrga kuumuses 100 ml veega - maitseks lisa 1 seenepuljongi kuubik - 500+ ml blenderdatud v hakitud köögivilju - kapsas, porgand, kaalikas kartul, sibul, küüslauk - tunde järgi - 100 ml kaerahelbeid - 3 muna - soovi korral kõpsetuspulber v hapupiim+sooda Lase sau(nui)mikseriga hästi peeneks Tekib pannkoogi/kotleti-tainas Prae, soovitavalt oliivõlis ja hauta natuke aega kaane all, et küpseks hästi läbi ---------- Magustoiduks kulinaar-filosoofiline küsimus: - Taust: pannkoogi/kotleti recept. - Protsess: taina teen järjest paksema. - Tulemus: pankkoogid/kotletid muutuvad järjest jämedamaks. - Küsimus: "Millal, millise paksuse juures muutub pankook kotletiks?" Head isu :)