Pannkoogid/Kotletid:
- 100 ml tatratangu hautada nõrga kuumuses 100 ml veega
- maitseks lisa 1 seenepuljongi kuubik
- 500+ ml blenderdatud v hakitud köögivilju - kapsas, porgand, kaalikas kartul, sibul, küüslauk - tunde järgi
- 100 ml kaerahelbeid
- 3 muna
- soovi korral kõpsetuspulber v hapupiim+sooda
Lase sau(nui)mikseriga hästi peeneks
Tekib pannkoogi/kotleti-tainas
Prae, soovitavalt oliivõlis ja hauta natuke aega kaane all, et küpseks hästi läbi
----------
Magustoiduks kulinaar-filosoofiline küsimus:
- Taust: pannkoogi/kotleti recept.
- Protsess: taina teen järjest paksema.
- Tulemus: pankkoogid/kotletid muutuvad järjest jämedamaks.
- Küsimus: "Millal, millise paksuse juures muutub pankook kotletiks?"
Head isu :)