Tiitel: Kokaõpilane
2012-07-12 17:50:34 |
No päevad pole vennad. Katsetasin kanalihaga, kui kanasuppi tegime, aga seda ei tahtnud laps näpugagi puudutada, rääkimata oma suu juurde tõstmisest, kui püüdsin talle seda suhu pista, et ta ikka veidi maitse suhu saaks, siis keeldus kategooriliselt. Samas sõi täna kena suure tüki veiseliha ära ühepajatoidu seest ning veel kartulitüki peale. Kusjuures liha jõudis vist ikka mingis koguses kõhtu ka. Mõtlesin välja, et järsku pole ma eelnevalt seda lihtsalt piisavalt pehmeks vaaritanud. Aga suur aitäh heade nippide eest, erinevaid toiduaineid vast tasub pakkuda koguaeg. Trlp, mis puutub teravilja ja raua imendumisse. Teraviljas (täisteras) peaks ju ka rauda olema... vähemalt mingiski koguses. |
2012-07-08 03:18:17 |
Uurin, kas kellelgi head nippi minuga jagamiseks. Nimelt, Mul kodus üks kaheksakuune laps. Kolm hammast :). Kui lisatoiduga alustasin oli suur lusikafänn, aga nüüd järsku paar nädalat juba lusikat nähes pöörab ära või siis haarab aga kinni ja lükkab toidu maha. Ei taha! No annan siis näputoitu, BLW mulle sobib. Sööb hea meelega rukkipalle ja lutsutab ning ka haksab tükke kurgist ja pehmeks keedetud porgandist jne.. isegi keedetud liha lutsutas hoolega oma peost, aga... Need suured tükid, mis ta ise kätte saab sealt liha küljest ei lähe kohe kuidagi alla.. Üks õhtu jorises ja jorises ning selgus, et kogu suhu saadud liha kleepunud suu lakke. Siit siis küsimus.. Kuidas valmistada näputoitu (BLW) liha nii, et see ka alla läheks titel, kel vähe hambaid suus? Või järsku polegi liha nii oluline kuni tal neid hambaid rohkem tekkib... |