Minu jaoks on korvikeste küpsetamisel olulised järgmised reeglid:
1) liivataigen (eelistan korvikeste tegemisel seda muretaignale) peab olema vahetult enne rullimist külmikust võetud;
2) rullida tuleb tõepoolest üsna õhukeseks;
3) ümar ketas, mille taignast välja lõikad, peaks olema läbimõõdult paar cm suurem, kui korvikese vormi läbimõõt;
4) suru õhuke taignaketas õrnalt vormi, jälgi, et ülemine serv oleks ilusti vastu vormi surutud;
5) kogu protseduuri tuleb teha suht kiiresti, et taigen väga pehmeks ei läheks ning küpsetamine peaks ka toimuma üsna kõrgel temperatuuril, ca 220 kraadi juures, see hoiab ära ka selle, et taigna servad küpsemisel alla vajuksid.
tulevad täitsa kenad korvikesed :) kahvliga auke sisse ei tee, pole vaja olnud.