Postitusi: 4
Tiitel: Kokaõpilane
2014-02-25 14:57:54 |
VÕISTLUSTÖÖ NR 74 Sini-must-valge keeks Triibuline keeks kohupiima-valge šokolaadi glasuuriga |
2012-09-16 21:58:02 |
Mina kasutasin müslibatoonis sidujaks väheses võis sulatatud lehmakomme (sobiks ka iirised) ja töötas samuti suurepäraselt. Koostises kaerahelbed, šokolaadimaitseline paisutatud riis, rosinad ja hakitud pähklid. Maitseks kaneel ja terake soola. Kuivained segada omavahel ja lisada sulatatud kommmidele. Vajutada küpsetuspaberiga kaetud vormi ja pane külmkappi tahenema. Seejärel lõika sobivateks tükkideks. |
2012-04-12 13:46:19 |
Pille:
Aitäh vastuse eest! Vaatan M&S-i, aga kiusatus on lihtsalt asendada maltoosaga. Kas on aimu, kas üldse ja millises vahekorras seda teha tasub? Üks ju pulber ja teine vedelik ning pulber on ilmselt ka mahedama maitsega.Mulle tundub, et ongi linnasepiim. Ise pole otsinud, aga ilmselt alustaksin Marks&Spenceri toiduosakonnast? |
2012-04-11 23:46:11 |
Kas keegi teab, kuidas nimetatakse eesti keeles toiduainet malted milk ja kust seda toodet Tallinnas osta saaks? Üks kasutus on näiteks selles retseptis: http://buddingbaketress.blogspot.com/2011/05/chocolate-malt-cake.html/. |