Postitusi: 1
Tiitel: Kokaõpilane
2012-03-26 09:09:29 |
Jagaks ka oma kogemusi. Vahetasin teffal pannid välja, ostsin asemele Green Pan ja Le Creuset malmpanni. G-P oli alguses imeline, kate nii libe, et toit valgus pannilt peaaegu küpsetades maha, see muutus mõne esimese nädalaga. Pann on endiselt libe ja ei nakku, aga mitte enam nii libe kui alguss. Mis mind aga hämmastab on pisikesed täkked keraamilisel pinnal, üks täke on panni põhjas ja pisemad on panni serval, sisemisel/välimisel küljel. Pole kordagi kasutanud ühtegi metallist labidat, ainult plastik, silikon ja puit. Pesen ainult käsitsi sooja veega ja pehme svammiga. Samuti olen ka ainus kes meie peres panne/potte kasutab. Täiesti arusaamatu kust sellised imepisikesed vigastused pärinevad. Teffal pannid pidasid mul kodus vastu 2-3 aastat, enne kui kate hakkas tumedamaks kiskuma ja pann tahtis vahetust. Enda arust ma kohtlen oma potte/panne väga eeskujulikult. Nii ja nüüd Le Creuset, see tore pann jõudis minuni kaks päeva tagasi ja ei ole veel julgenud kasuada, olen palju lugenud rasvapõletusest. Kas emailitud malmile peab seda ka tegema, kas samamoodi nagu tavalisele malmile ? |