Tiitel: Kokaõpilane
2012-03-27 15:52:57 |
Profa:
Ära siis loe, kui häirib ja antireklaam on. Minule see teenus meeldis ja mina panin kirja nii nagu ma tundsin. Kui keegi palub tagasisidet, siis seda ma ka annan. Pole vaja kohe kritiseerima kukkuda :(Klaviatuurika:
Khmm, kasutaja esimeseks postituseks reklaamist nõretav kiri - miks ei saada aru et see on antireklaam?Ma tahaks kohe kommenteerida seda teenust. Ma vilksamisi nägin reklaami FB-s ja hakkasin sellest kinni. Esimene kott on tellitud (3 toidukorda kahele inimesele) ja nüüd olen ka juba kahel õhtul toitu teinud. Toidud on saanud maitsvad ja mis peamine - valmivad kiirelt. Mul on kaks väikest last, üks neist beebi ja teine lasteaias käiv ja eriliseks vaaritamiseks pole õhtuti just aega- Aga nüüd - mul kohe silm särab peas. Ma ei armasta üldse toidupoes käimist ja igaõhtune: "Mis me täna süüa teeme" ajab mind hulluks. Tahan öelda suur aitäh Eglele ja Kairile - nii armsad noored inimesed ja samuti kõigile selle idee autoritele. Ma jään kindlasti teie andunud fänniks ja toidukoti tellijaks. Mugav on just see, et ise kipud poes kiiruga asju kokku ostma ning koguseid üle ostma, kuid tellitud toidukotis on enamasti just sobiv ja vajaminev kogus. Ühesõnaga, arvan, et see aitab mul oluliselt aega ja raha kokku hoida. |
2012-03-21 14:44:06 |
Ma tahaks kohe kommenteerida seda teenust. Ma vilksamisi nägin reklaami FB-s ja hakkasin sellest kinni. Esimene kott on tellitud (3 toidukorda kahele inimesele) ja nüüd olen ka juba kahel õhtul toitu teinud. Toidud on saanud maitsvad ja mis peamine - valmivad kiirelt. Mul on kaks väikest last, üks neist beebi ja teine lasteaias käiv ja eriliseks vaaritamiseks pole õhtuti just aega- Aga nüüd - mul kohe silm särab peas. Ma ei armasta üldse toidupoes käimist ja igaõhtune: "Mis me täna süüa teeme" ajab mind hulluks. Tahan öelda suur aitäh Eglele ja Kairile - nii armsad noored inimesed ja samuti kõigile selle idee autoritele. Ma jään kindlasti teie andunud fänniks ja toidukoti tellijaks. Mugav on just see, et ise kipud poes kiiruga asju kokku ostma ning koguseid üle ostma, kuid tellitud toidukotis on enamasti just sobiv ja vajaminev kogus. Ühesõnaga, arvan, et see aitab mul oluliselt aega ja raha kokku hoida. |